nalkas.Det nalkas kravall, och jag har egentligen inte tiden att sitta här, men ett par oskyldiga rader har ju ingen dött av.
Så vet mamma att jag lever också.
Annars kan det låta såhär:

"Home calling"
Jag - Aaa
Mamma - Hej älskling, lever du!!?? Du har ju inte skrivit något på din blogg på jättelång tid så jag var orolig att det hänt något?
Jag - Jag lever
Mamma - Bra! Hur m....
Jag - Måste gå nu. Hej

Så mamma. Jag lever.

Försöker pumpa upp min sinande partystämning genom klassiska partylåtar som kommer gå på repeat på dansgolvet ikväll. Jag är trött och vill egentligen sova. Dålig inställning. Dålig. Fem minuter hemifrån väntar en SOFkompanjon, tillika I:are Hanna på mig. Dags att dra med andra ord.

Hej.

allahjärtansdag.Idag är det alla hjärtans dag. Förslagsvis ringer du den du älskar mest (din lillasyster). Ligger hemma med huvudvärk. Söker jobb. Städar lägenheten. Ett recept för en superlyckad alla hjärtans dag.

Det fungerar i alla fall för mig.


älskar.älskar inte.Älskar. Älskar inte. Älskar. Älskar inte. Älskar. Älskar inte. Älskar.
Det är fint när man älskar.
Och när man mår bra.
Skall vi vara kryptiska älskling utan att va depp?
Det var...
... cirka två år sedan?
Det är en ovanlig substans i dig. Jag älskar substans. Speciellt den i dig.vsr.Om man bara har ktechup, kaviar, ölkorv, för gammal mjölk, lingonsylt, vitlök och ost i kylskåpet äter man mackor till lunch. Så det gör jag idag. Mackor till frukost, mackor till lunch. Gott.
Kom precis hem från VSR (Valla Saucer Rennen) och har återigen fått det bekräftat att studenter (möjligtvis framför allt teknologstudenter) kan vara de dräggigaste som vandrat på vår runda jord.
Sedan hittade jag en öl på marken som jag snodde. Det gjorde min lördagsförmiddag.
Ikväll är det korridorsfest och nu är det oproduktivitet fram tills dess.

on.Yey, äntligen TORSDAG!
Planen var att Jag, Carran och Salli skulle dra till kravallen framemot kvällningen. Salli hittade dock inget att bli hög på och Carro var sjuk och planerade att göra ett klipp och sälja sin biljett till dubbla priset.
Vem har vi kvar?
Jo, jagsjälv.
Tänkte bygga en hydda i ena hörnet av dansgolvet och stå och jucka mot mig själv i fyra timmar.
Alternativt knyta kontaker med andra normala människor i gul overall (sådana som går I liksom jag). Eller så tar vi bort alla mentala spärrar och och inser att det finns fint folk utanför I. OTROLIGT!!!!

Dagens outfit


Annars var Colloseum fyllt till sprängningsgränsen av uppbullade poliser idag. Israels ambassadör var i korkarna och massa palestiner gick runt med skyltar där det stog Israel = Dracula ^ oändligheten. Jag håller inte med.hellohello.


Hellohello.
Idag fryser jag om fötterna, har vart på ett spinningpass med musik som kan klassas som världens sämsta alla kategorier och har räknat med saker som jag inte fattar en minipiss av. Exempel på detta är Maclaurinutvecklinar med restterm på ordoform. Lätt som en plätt var det, MEN mycket frustrerande när man inte fattar vad det faktum är. Förenkling av värdet på polynomet runt en bestämd punkt a. Jaha... Som den ambitiöse student jag råkar vara tog jag tjuren vid hornen och googlade detta. Resultat, knappt märkbart. Slutsats. Skit i att fatta, och känn glädje så länge dina framräknade svar stämmer överrens med facits. Det har fungerat hittils i dessa knappt sex mäktiga månader som jag har vart klassad som student på Linköpings tekniska högskola.

Notis: För ett tag sedan var min nedladdning av Gossip Girl S02E17 på 42%. Nu, 1 timma senare, är den på 41 %. ???jag tänker.Detta är veckan då allt skall hända. Eller rättare sagt, detta är veckan då inget händer så att allt som inte har hänt föregående veckor kan hända.
Jag tänker:
- laga mat
- tvätta en masse
- börja söka efter sådana där hemska sommarjobb
- komma igång med träningen igen
- lägga mig i sjukligt bra fas i ämnen som matte, fysik, men framför allt nationalekonomi.
Jag tänker mig helt enkelt ett nytt liv i fas.

Denna veckan är också känd som veckan då jag hade 0 kr i budget. (Förutom eventuella öl i fredagspuben).

Slutligen, egentligen förstligen, I-CABARET 2009 var något som ingen av er någonsin skulle velat missa.
Ha, jag sannerligen på scen.


RSS 2.0