equals shopping.

Löning equals shopping. Så nu skall jag allt bli lika snygg som snyggbruden på bilden. En fön mina vänner skall ta mig itll skyarna. Annars tänker jag göra en reklamation så det skriker om det. Annat på shoppingfronten efter den senaste löningen är Dermaligicaprodukter för x-tusen samt Lindexplagg för att jag så fint skall kunna representera min arbetsplats dagarna i ända. Låt oss fortsätta i ytlighetens tecken.
outtalat.


Med anledning av att detta skulle kunna bli oerhört osammanhängande kommer jag släppa alla försök att göra det förståligt. Låt nu era förvirrade huvuden förvirras än mer. För förvirring. Eller inbillning? Eller sanning. Ibland är oförmågan att avgöra tillstånd och signaler komplett. Outtalade ultimatum till en andra part sätter enorm press. Svårt att uppfatta av den parten som borde uppfatta dem dock. Outtalade saker brukar vara så, svåra att uppfatta altså. Nu väntar jag bara på framtiden. Det enda sättet att få reda på...hur detta kommer utvecklas.


jobb.


t-shirt - Lindex
gubbyxor - Filippa K

Redo för jobb.


invigning.
                                  Klänning - Filippa K

Igår sprand jag förbi Victoria Arena när jag i all hast var ute efter Dermalogicaprodukter, och oj vilken utförsäljning dom hade. Det resulterade i ett par vackra byxor jag var på snudd till att köpa på Åhléns timman tidigare till fullpris och en lila klänning. Båda från Filippa K.

sommartristess.

Sommartristess..

Är inte det något av det allra värsta som finns?
Det är så otroligt frustrerande. Ge mig något att göra, förutom Lindex-jobb och sommarmatte på math.se. Shoppa har som bekant alltid vart ett självklart alterativ till tråkigheter, men för tillfället är min ekonomi haltande och insikten om att jag sitter med ett hyreskontrakt brevid mig på skrivbordet gör att jag verkligen får hålla igen.
Förutom dagsaktiviteter som att storleksmärka tröjor och le stelt åt förbipasserande okändisar skall jag nu spendera ännu en kväll framför min kära dator. Jag kan i alla fall glädja alla läsande om att jag nu för tiden har ett väl fungerande ljudsystem, vilket förgyller min tillvaro något alldeles gränslöst. Dom är små, men med ett sanslöst ljud. Vill ni veta vad som spelas i dom? Kika här i så fall... Studenpresent. Heja.

glad midsommar.

Glad midsommar på er allt folk. Det är väl så man brukar hälsa varandra i dessa högtids tider. Årets midsommar var den första på länge som jag firade, då jag mer ofta brukar ägna midsommar åt mildare depp, eftersom alla andra har kul och inte jag. Frågan kvarstår dock om gårdagens firande var så mycket roligare än att inte ha roligt. Jag har ju en sådan övermänsklig förmåga att göra onödiga saker, och dessutom med samma självklarhet som om det vore det naturligaste i världen. Oavsett rolighetsgrad behövs en mildare justering i tyglandet av mig själv. Jag säger bara heja mig, och fortsättning följer.

det är inte första gången.


-syster-


lite mer.
Från champagnefrukosten och våra sista minuter tillsammans i skolan. Åh alla käringar. Jag älskar er så otroligt mycket.


student. sorliga, underbara student.


Men jag var lycklig. Så jag grät. Och jag va ledsen. Så jag grät. Början på fortsättningen...uppmuntran.

Onekligen känns livet lite smådeppigt nu. Inte hjälper det att bläddra runt bland studentbilder på klassen vid skolan. Så kom det plötsligt en liten uppmuntran när jag surfade runt. Maja, finaste, skrev ett inlägg om mig (på arbetstid?;).
Åh vad glad jag blev.hjälp.Hjälp hjälp hjälp.
Min gymnasietid är över.
Över.
Slut.
Finito.
Over.studenten studenten.

Dan efter studenten.
vår utsprigningslåt, come with me - Special D, går på repeat trots att jag känner ett stort hat mot all form av techno och trance. Utspriningen spelas upp gång på gång i mitt huvud. Studentmössan ligger brevid mig. Fötterna är fortfarande avdomnade från en lång dag i tio cm stilett.
Studenten var den lyckligaste och den sorgligaste dagen i mitt liv. Kanske även den konstigaste.
Springa ut var det absolut roligaste jag gjort, trots att adrenalinet gjorde att jag inte kom ihåg något från det.
Och åka flak...

Detta kommer vara en sentimental vecka, och det blir inte bättre av att läsa den lilla boken där alla ficks skriva fina kommentarer till en.

"...du är en färgstark personlighet..." "...jag hoppas vi kan vara vänner för livet..." "...trots att mitt minne läcker som ett såll kommer jag inte lyckas glömma dig..." "...jag är imponerad av dig som person..." "...jag tror verkligen du kommer lyckas i framtiden med den drivkraft och målmedvetenhtet..." "...tack för kloka råd och raka och ärliga kommentarer och för att du alltid ställer upp..." "...du är en supertjej med tusen bollar i luften..." "...du livar upp med den ärlighet, otvungenhet och personlighet.." "...jag är imponerad av att du klarar av allt jobb, syning och inspiration..." "...jag tycker om dig något så fruktansvärt..." "...du är underbar.." "Firida, jag säger bara frida du är klockren, fy va jag beundrar dig, du vågar och lyckas alltid." "...underbara frida, du var inte så ofta på lektionerna, men när du väl var där stod du ut med din coola stil..." "...så ses vi på något svettigt dansgolv i framtiden!"

Jag är tårögd.

student.Om fyra sjuka dagar tar jag studenten. JAG tar studenten. Omg. Det är sinnessjukt.


vidare mot nya äventyr...bal
Egensydd klänning
Påfåglar i öronen
Acne på fötterna
Omrskinnsclutch i näven
Kenzo Amour bakom öronen och
En redigt våfflad hårkreation.

Jag kände mig faktiskt fin.

problem.


Problem 1: Balklänningen är inte färidg och det är så äckligt tråkigt att sy på den
Problem 2: Jag råkade shoppa upp pengarna jag skulle ha till balfrisyren imorgon
Problem 3: Hittar inte fler Gossip Girl avsnitt än 18. Finns det inte fler uppe?
Problem 4: Det är helt omöjligt att få fram ett descent face med hjälp av smink till morgondagen. Efter förra försöket såg jag ut som en brännskadad falukorv, och jag underdriver inte.
Problem 5: Det är varmt.grekland.
Jag var i Grekland härom veckan. Det var mycket gemytligt må jag säga. Får jag presentera vackraste Karin på bilden överst och diverse andra ljuvliga varelser på bilden därunder.

RSS 2.0