oslagbar.


Oj. Torsdagen var som en torsdag bör vara när man är på topp. Fredagen går därefter, inte helt smärtfritt med andra ord. Nu är det en sväng på stan, ett par timmar envariabelanalys med salli och slutligen belöninen, massa fredagspub! Oslagbar fredag med andra ord!


Utkast: Hejhej. Det ...


Hejhej. Det är projektdags här på universitetet och jag väntar spännt på min extremt taggade grupp. Vad projektet skall handla om misstänker ja är av mindre intresse för er, liksom det mesta andra i mitt liv.
Just därför, projektet går ut på att analysera nyckeltal och utifrån det bedöma ett företags framtidschanser relativt deras ambitioner. Typ. Sedan är det faktiskt torsdagskväll, vilket i detta fall innebär platå tur och retur. Suget efter lite shakande smyger sig försiktigt på allt eftersom partylåt för partylåt spelas igenom. Något helt annat. Irritationsmome

yes ni.


Yes, ni är snart halvvägs genom veckan, vilken känsla. VI har även fått vårt generösa bidrag från CSN! Detta innebär mathandling, och översättning av resterande pengar till sparkontot för att täcka skulden för det man lånat från detta under den gågna månaden. Sitter fö på uni och väntar på min flitiga vän/ovän (detta beroende på hur väl överrens vi är angående partialibråksuppdelning eller vad det nu hette). Det var snö i morse och jag ansåg det vara förknippat med ren dödsfara att cykla. Turligt har finns det två folk som kör bil och just dessa folk har jag lyckats ragga upp i en vänskaplig relation.


ICA maxi, here I come.befriad.Telia har gjort mig befriad från bredband under ytterligare en månad. Jippi, så nu slipper ni mig. Och mitt skoltjaj. Vilken känsla!


kallt.


Ojoj. Jag sitter på universitetet ENDAST för att ja inte orkar cykla hem. Det är så otroligt kallt! Mysigt. Mindre kankse. Någon som vill ta mig ut på fredagsäventyr ikväll kanske?


torsdagsbloggen.Hej mina vänner. Jag sitter nu och läser Cloetta Fazers årsredovisning en sista gång, tillsammans med ett laddande humör och ett glas rosé. I högtalarna dunkar Juvelen, så mycket dunk det går att få från en MacBook. Inget dunk med andra ord. Det är platå ikväll för att försöka få lite lyster i tillvaron. Samma lyster som butiksbiträdet på Make Up Store påstod att min hy skulle få om jag började använda Skin Serum. Annars fortsätter den olystra tillvaron i sitt vanliga makliga lugn. Det är väckarklocka 06:45. Skola mer eller mindre från 8:00-17:00. En sväng via gymmet. En trött kropp bland löpband, hantlar och corebollar. En ännu tröttare kropp framför datorn med en kopp kaffe och slutligen en dödligt trött kropp i säng vid tolv, inte ovanligt accompangerat med ett avsnitt gossip girl. Dagen ruckade dock lite på rytmen och låt mig här redogöra för er. Väckarklocka vid vanlig tid. Tvätt och eget matteplugg fram till tio. En linjär algebralektion. En stunds beskådande av Caselösning. Den vanliga trötta kroppen på gymmet. Kemtvätten, tandläkaren. Ett minibråk i Telias butik på en kvart. Ett upptagande av bråket på Telias kundtjänst ytterligare 30 minuter. Tillbakahänvisad till butik. Jag hatar Telia. Massor. Torsdagskröken med en öl. Island en kvart för lite strösurfande. Bikande i ivrig fart hem igen med vissheten om att det nalkades Platå ikväll, och detta hela leder till mitt nuvarande tillstånd.

Det gället dock att behålla lugnet ikväll (men det är nog inget som helst problem eftersom jag är en hejjare på att behålla lugnet) eftersom jag skall vara fit for fight med Skandiabanken 10:00. Mina vänner, jag har gått vidare i Academic Works rekryteringsprocess och imorgon väntar en ytterligare intervju på Skandiabanken här i Linköping. Kundtjänst minsann. Jag skall bli världens trevligaste kundtjänstare minsann. Mycket trevligare än Telia. Det är iof inte så svårt…

såslagning och milsprigning.Ojojoj säger jag bara. Hela mitt liv har bestått i en stor ångest inför joggandets ädla konst (här la jag in viss överdrift för att skapa lite dramatik i min annars så torra blogg), men idag mina vänner, klarade jag för första gågen i mitt liv 1 mil. På lite under timman dessutom! Backbefriad iof (band it is), men det skall jag inte låta hindra den tillfredsställelse jag känner för tillfället. Nästan så att jag tänker unna mig att äta massa godis. Eller baka en kladdkaka. Eller.. eftersom det i vanliga fall tillhör vanligheterna kanske jag borde unna mig att inte proppa kroppen full med socker...

Andra erövringar för dagen är att jag lagat min första sås. Med bacon, Chevre-ost samt Turkyoughurt eller vad det heter... Inte visst jag att man bara behövde Maizena-redning! Jag som trodde såslagandet var en storslaget svår konst.

Nu sitter jag och huttrar i min vackra hm-fuskpäls. Efter varje såslagning, matlagning eller annan lagning måste hela lägenheten vädras. Detta gäller framför allt när blodpudding och bacon är inkluderat. Av någon anedning består min spisfläkt av ett hål vid taket, försvarad med argumentet att det skall vara självdrag i denna gamla bygnad. Bullskit heller!kaffe.En termos kaffe kokas och jag placerar mig vid älsklingen för att satsa effektivt och skriva en inledning till vårt projekt. En meningslös parentes är att jag någon gång i mitt liv skall tillägna ett hyllningsinlägg till kaffet. Det är industriell ekonomi på schemat och för tillfället känns det liite halvtungt att vi har varit så bra på att skjuta upp saker och ting. Men det är bara att bita ihop och hoppas att inspirationen faller på! Annrs värker kroppen lite lagom efter 75 minuter step avancerad och 45 minuter gym. Jag gillar den där nytränad känslan när kroppen är helt matt. Imorgon kör vi 8 km på bandet och on it goes.
Happ happ.
Tisdag, vad mer kan jag säga.. Det är flera dagar kvar till helg. Flera. Typ tre. Aj.

Oj vad torr jag kände mig idag. Torrare än vanligt.

Och hela lägenheten luktar blodpudding. Jag gillar faktiskt blodpudding men jag spillde lingonsylt på min limegröna matta. En mindre ljus stund i mitt liv.

Nä, time to get started, så att jag blir färdig någon gång. Man måste ju faktiskt sova och ladda inför en ny underbar dag imorgon! Hubbe, Marran och Abbi, hela gänget!
meningsfull meningslös kväll.Det är fredag kväll och jag sitter hemma i min säng med älsklingen, vilket har vart min aktiva sysselsättning de senaste fyra timmarna. Totalt meningslöst men just idag så totalt meningsfullt. Har verkligen inget som helst utgångssug, gårdagen blev lite för hård som vanligt. Önskar mig bara en lugn helg, med lite roligt (jag är inte ironisk) plugg och andra "hinna-ikapp" sysslor. Kanske dags att dammsuga, det var eh.. för många veckor sedan. Vem vet om det skulle kunna bli en mysig matkagningskväll eller något liknande imorgon. Det känns i vilket fall som en passande aktivitet. En timma kvar till S02E10 av gossip girl är nedladdat, så tills dess skall man nog knåpa lite på sitt cv... det nalkas jobbintervju på måndag, och då vill man ju känns sig på topp! Dock krävs det en övervägning hurvida jag anser att jag skulle klara av den aktuella tjänsten. Det känns redan som om man går i skolan åtta-fem varje dag, så ytterligare 15 h arbetstid skulle kunna bli lite maffigt, men allt går ju om man vill!!


.


Kärin.. du är fin..


nedåt.Det är onsdag.
För varje dag som går blir det mörkare och pissigare väder. Åt samma håll gåt motivationen. En lysande framtid känns ungefär lika avlägset som ja vet inte vad, och Sverige, framför allt Linköping, känns mindre och mindre. Det är lite klurigt med det där, att hålla sig på topp. Motivation, energi. Det är på snudd till omöjligt faktiskt. Tror dock att det är en svacka, som på alla andra områden i livet. Man orkar egentligen inte, men man vet att den tar slut där någonstans i andra änden, och då är det bara att kämpa på. En månad kvar, sedan drar tenta-p 2 igång. Sedan blir det ljusare, gladare och förhoppningsvis lite roligare och lättare att orka med allt. So till then, keep going, keep going.

Nej, nu sklal vi inte drabbas av någon onödig nedstämdhet! Imorgon är det faktiskt tackfest för Draget, vilken jag hoppas (vet) komer bli allt annat än lugn. Sedan är det fredag skola 10-17, sedan, yeey, är det helg och då skall jag hinna med ALLT jag inte hunnit med hittils. Handla mat, städa lägenhet, söka jobb? (jag behöver jobb), sy, sova, gå ut, you name it! Heja helg, heja Abbi och heja mig.


frammåt.nyinkommen njutning.

Jag sitter i min lilla lägenhet, lyssnar på Damien Rice och skall alldeles snart plugga lite linjär algebra. Damien Rice är så intimt förknippad med typ ettan, tvåan på gymnaiset. Med Karin. Med fredagsbaguetter vid korsvägen och ett evigt kämpande mot det där mörka. Med ett samtal den 26 augusti (minns jag fel), och med det efterförljande dyngets totala dimma. Med hysteriska skattanfall och djupa missförstånd. Undra hur vårt relation hade sett ut nu kalinen utan de där månaden.. åren? De innebar så onödigt mycket ont, men samtidigt antagligen så nödvändigt. Allt medverkar ju i en process. Vilken har fört oss till idag. Kommer i alla fall att tänka på den där perioden stundtals. Blandat, käraste, blandat är det allt. Känns lite sorgset, med en skvätt av saknad. Visst är det wierd att man kan sakna något som gjorde så ont. Men livet går frammåt på grund av erfarenheter. Och visst går det frammåt. Kanske lite för snabbt ibland...mot stan.


För ett par femminutersedan kommenterade jag min väns facebook med ett VAVAVA - hennes cykel hade blivit stulen. Inte för att det är någon ovanlighet i det lika cykeltjuvstäta och cykeltäta (tro mif, linköpign är ckeltätt) utan för att jag med ens insåg att min lilla älskling står obevakad på tränggatan denna helgen. Så alla ni cykeltjvar. Åk inte till tränggatan i helgen.
Nu. Mot stan.


.


Woho, kan bli att shaka med KTHarna idag. Vem vet. Klockan är bara halv fyra och jag beger mig inom ett par timmar in till stan.


krampaktig.


Credd till mig för att jag lyckas involvera skolan i varje inlägg. Nästan varje inlägg. Det är nästan värre. Hade det vart varje inlägg hade man ju i alla fall med gott samvete kunnat placera mig i facket för sånna som skirver om skolan i varje blogginlägg. Nu är det några krampaktigt försök att låtsas att jag gör annat. VIlket gör att ni läsare drabbas av ett lika krampaktigt medlidande för att tösen försöker. Men inte riktigt lyckas. Ja, inte riiiktigt når hela vägen fram.
För att komplettera min hängivenhet. My ass med texten "Jag kommer få högre lön än dig" X2.


det är sthlm på schemat.


Oj oj. Hon avslutar första tenta-p med 5a på franskatentan. 19/20 på kontrollskrivningen i Lijär Algebra. 4 p från 5a (med andra ord 4a) i Industriell Ekonomi. Det finns ju inget som talar emot att hon inte skulle ha tagit över de flesta företagsledningar i Sverige inom en kort framtid (låt oss tippa på ett halvår).
Men man kan alltid bli bättre.
Liiite bättre.

För övrigt befinner man sig i sthlm för tillfället. Det är shopping, söta kusiner, CV skrivande, ansiktsbehandling, riktig mat och lite kompletterande plugg som står på schemat. Imorgon skall jag och farmor göra Barkaby. Oslagbar kombination.skor.Frida har köpt skor. Fy. FY.

För första gången på x anta veckor skall jag idag äta god mat. Mat ladag av mig själv kan nämligen inte anses god, men ikväll är det ut och äta. Känsla.
tisdag.Det är tisdag. Det är utgång. Det är dags för lite pepp.saknad.
Ibland är det nästan så att man saknar dom. Har ni sett något vackrare?
Bror, isse och mini.. men hjälp, måste man verkligen ta sig hela vägen till en Ica affär för att skaffa ica-kort?!måndag.Ikväll skall jag plugga och äta mat. That's pretty much it. Exciting, jag vet, but I'm just dying to get on with my linear algebra!
imorgon är det Nolle-p reunion. Då skall jag ha kul så det skriker om det. I'm pretty much dying to ha lite kul också, det var ett tag sedan. Typ... innan tenta-p? Nej, förfest till tentakravallen var det visst. Då såg det ut på detta vis. Sedan är det onsdag och torsdag och fredag och lördag och söndag och då skall jag mysa i stockholm, förhoppningsvis bränna pengar jag inte har och umgås med finkusin(er) farmor, fastrar och farbröder, i singular.
Dags för lite kontering och något jag inte har någon blekaste aning om vad det är (matte iaf, så långt är jag med, matriser till och med, men någon stans där är det svart).
förtrollad värld.


Mmm, jag har hittat ett nytt magiskt kladdkaksrecept. Även tränat pilates, hälsat på carro finingen i hennes nya lägenhet, gjort lasange, ädelostbffar och snart klyftpotatis (maja du tror mig inte va;). Haft en decent söndag helt enkelt. Nu är det dags att ladda upp. Tagga till. Bara försöka uthärda dom få timmar det är kvar till man Äntligen får sätta sig på Hubbes och Brians föreläsning och fördjupas i gränsvärdenas och vektorernas förtrollande värld! CAN'T WAIT! Eh...

 

meningslöst.


Det är lördag.
För dom som undrar. De senaste fem timmarna har jag och älsklinge legat och myst i sängen. Gossip Girl avsnigg 7-8, säsong 2, är avverkade och x antar timmar bloggläsning. Helt meninslöst, men ibland är frånvaron av mening precis det som behövs för att koppla bort. Det är lite i det stadiet jag befinner mig, behov av att koppla bort. Göra något annat. Thank God att jag åker till sthlm nästa helg!!!
(För att undivka missförstånd, älskling = Mac)

RSS 2.0