fula närbilder.

489871-18489871-17

men här är dom i stort i vilket fall...

gårdag.

489871-15


kjol - 2nd hand
tröja - 2nd hand
skor - Acne

Så fin är jag inte nu, precis hemkommen från Skephult av alla platser i Sverige. Nu skall jag sova ytterligare några ljuva timmar för att sedan ladda för dagens utmaningar.

snällheten själv.
image13


Jag är snäll.
Nu skall jag ta en sväng på stan i mina läckra brillor och Acneheels och bara njuta av våren. Eller... nej.
Jag skall ner till KINNA i feta vinterskor och kika in på Lindex.

trött.

Jag läste precis Michaelas (för stureplan.se) blogg. Hon ägnade en kort sekund, eller ett blogginlägg som vissa kallar det, till att uttrycka hur trött hon är på konsumtion. Jag känner ofta precis likadant. ibland blir jag så trött på konsumtionsmekanismen att jag bara vill spy och flytta till en egen liten öde ö. Mina få, ihoptjänade lindexkronor känns som en förbannelse och hela min garderob, inklusive mina nya älsklingar, hade passat bäst på ett bål. Jag vet inte varför det ibland slår slint i huvudet på det sättet, men någonstans tror jag att det är sunt.

Samtidigt är jag fortfarande som alla andra eftersom det är lika "inne" att klaga på och ifrågasätta kvinnor och dess shopping och helt fördömma ytlighet, som det är att shoppa.

Och jag blir ju faktiskt minst lika trött på utseendeideealet nästa sekund. Och den tredje blir jag trött på min pappa. Sedan vill jag bara spy på mina klasskompisar. Man blir nog faktiskt bara trött på allt ibland.
Och jag tror nog att det är sunt.

Jag skall för övrigt sätta ett nytt utseendeideal.
489871-12

Nu skall jag städa en skitig toalett och sedan ägna mig åt mina egna förvridna intressen. Jag tror det kallas sova.

fridfullt.

Det har passerat några dagar sen sistens. Några oeffektiva dagar av påskfirande. Men det känns bra, jag känner mig bara alldeles lugn och fridfull och alldeles alldeles oeffektiv. Och jag trivs. Denna kombination av känslor (trivas med att inte göra något) infinner sig vanlitvis inte då ett av mina personliga "quotes" är att oeffektivitet är ett misslyckande för människan. Så sitter jag ändå här. Inte lyckad, inte dålig, bara alldeles ingenting och trivs med det.

Hursom. Recension av nyköpet Acneskorna: Det går alldeles utmärkt att gå en hel kväll i dem utan att i stort sätt uppleva smärta. Tänk att 11, 5 cm kan vara så ljuvliga för själen samtidigt som dom är så barmhärtiga för fötterna. Det måste vara ett under.

nada. noll.

Hej.
Dagens produktivitet har resulterat i att ingenting blivit gjort. Nada. Jag har sovit till ett, kollat på film och äkt till kinna för att köpa godis, som jag sedan kvickt förtärde i min svaga stund av onormalt sötsug. Men nu så, nu är det dags att komma igång och imorgon skall jag jobba igen. Annars så blir det under påsklovet:
- mycket jobb
- religions prov
- färdigställande av projekt, vilket innebär rapportskrivning
- balklänningssyende
- vive la fete konsert
- spa dag med mina lindex kollegor
- förhoppningsvis börja läsa romanen på franska
- sy, sy, sy

Jag kan ju i alla fall ned en gång konstatera att detta är en mer realistisk målplan än jag brukar ställa upp. Oftast brukar de vara fysikft omöjliga att hinna klart med, men denna gången finns det faktiskt en chans. Bra där.

Tänkte äen visa upp två fina 2nd hand fynd som jag gjorde på myrorna här om dagen. Det var så jag inledde mitt absoluta shoppinguppehåll för att kunna betala tillbaka för acneskorna. Paradoxalt nog.

mitt livs bästa köp.Idag har jag gjort mitt livs bästa köp. Jag är lycklig i hela kroppen. Jag visste faktiskt inte att man kunde bli så lycklig av skor... Titta bara...tröja och kjol.

489871-11


kjol - 2nd hand
tröja - Weekday

snö.

Vad är grejen?
Det är SNÖ utanför fönststret. Vi har inte haft snö på hela vintern och nu i mitten av MARS kommer det. Jag blir galen.

tja.

489871-9


Nedslagen framför intranätet igen i samma kläder som jag åkte hemifrån i, sov i och vaknade upp i. Fräschare har man nog vart ka jag meddela er. Dagen började i alla fall bra med frukost x3 och en tämligen vinglig hemfärd. Nu är jag här och skall ta tag i mitt liv igen. Städa bilar, jobba massa (!), göra om rum och gospelkonsert vankas ser ni, och med Jakob Hellman och SOL utanför kan man nog inte få en finare söndag.
Puss

spets.

489871-7

Detta bar jag idag med min kviltade skinnjacka från Vero Moda. Det är den lilla spetsklänningen från Gina Tricot (surprise) som jag innerligt önskar att jag kommer vara ensam i världen om eftesom den är så fin. Jag tror dock att min önskan är förväges...

är inte detta det vackraste? är inte detta det vackraste?en dag som denna.

489871-6489871-5

kavaj - lindex

Frida The reklampelare Hanson.
Ja, jag jobbade idag igen. Hoppas det är okej. Men vadå man får la ha 20% närvaro? Ops, det kanske var 20% frånvaro. 1050 spänn fattigare kanske om flytet uteblir. Men äsch, jag tycker om mina fina lindexkollegor. Dom är väldigt mysiga faktiskt.
Ikväll känns som en Anna Ternheimkväll.

favorit.

489871-4489871-3

offer.

ibland sitter något för hårt för att man bara skall kunna separera det sådär. det är bara att inse.
jag är ett offer för mig själv.
puss.

RSS 2.0