trötttrötttröttWoho. Jag har vart i Åre senaste veckan, men nu är jag back, frisk och kry. Eller snarare trött och otroligt sliten. Betalar räkningar. Har fått höjd hyra. Tvättar. Lagar mat. Försöker komma ikapp med livet. Måste dra snart. Constantly förkyld. Har fått en sjuk fransman till lärare med humor i form av att ställa frågor om vad bnp betyder på franska. Sedan förväntar han sig ett svar. Eh.. un taux qui montre la niveau de la vie...?? Jag kan ju inte ens franska.
På lördag åker jag till sthlm. SKönt. Trött på Linköping för tillfället. Trött. Trött. Trött. Trött på att vara fattig. Men allt handlar om inställlning. Har jag hört.


magsjuk och pluggsjuk.Såhär inför min sista tenta tänkte jag att det kunde vara lämpligt att klämma in en magsjuka, så det gjorde jag. Vi laddade upp under gårdagseftermiddagen med ett milt illamående och avslutade med att spy gånger tre och bajsa undgefär lika mycket bajs som jag vanligtvis bajsar under ett år (kändes det som). Nu är i alla fall hela tarm-, och magsystetmet tomt och jag noterar all time low (sedan jag kom till Linköping) siffror på vågen. (Dessa all time low siffror beror också mycket på att jag inte tränat på en månad och det tycker jag vi skal skylla på en viss person C..hmm)

Jag idag. Lägg märke till den gulnande huden. Kanske ligger jag på min dödsbädd. (Den gula huden är iof fixad i iPhoto)Jaja, icke lärde jag mig mina Maclaurinutveclingar idag inte, men livet går vidare. Så gör antagligen också min magsjuka till de jag umgicks med igår. Grattis Soffis, Salli, Ove och Calle!


och nuuuuuuuu.


Hello...

Spänningarna släpper och jag sänker en Ben & Jerrys på under 15 minuter. Detta är ett tecken på att ännu en tenta är över i så lite som vågfysik och termodynamik. Lyckas jag med det jag tror att jag lyckats med kammar jag hem en stadig 5a till min imponerande samling med 5or. Går det som det brukar gå när jag tror att jag klarat ngt bra kommer däremot min mer imponerande samling med 3or augumenté.

Jag orkar verkligen inte göra något mer idag än att sova.

Helt complete otroligt.. tom. Tömd på fysikkunskaper.
Iof positivt då vi 09.00 imorgon skal befinna oss på uni och pumpa in Maclaurin-utvecklingar och Generaliserade Integraler. Jag har dock redan en positiv känsla inför den tentan på tisdag. Kanske är det för att vi åker till åre en timma efter. Fint.hej mina vänner.


Hej mina vänner.
Jag har inte lärt mig så mycket mer om livet de senaste dagarna, men dock mer om devalvering, entropi och franska interogativa pronomen (med största sannolikhet felstavat)

Tenta i Nationalekonomi igår: Check
Tenta i Franska idag: Check
Tenta i Fysik på fredah: Check
Tenta i Envariabelanalys 2 på tisdag: Check

Nu njuter jag av studentlivets välsignade havregrynsgröt och skall snart dra till uni och dricka kaffe.Have fun medan jag spenderar dagen och kvällen i pluggandets tecken.skolka.Hejhej!

Idag har jag skolkat från mina fyra timmars lektioner i skolan. Det är lite synd det här med att skolka nu på universitetet. Det är ju liksom inte skolk längre, så man kan inte få den där lite olyda kicken av det.
Jag hade faktiskt annat för mig.
Jag lagade mat. Kotv Stroganoff. Har vart otroligt sugen på det sedan Carran hade med det till skolan en dag för några månader sedan. Billigt och bra.
Jag var på vårdcentralen. Väntade 1 timma. Fick komma in. Hon kände och klämmde med konstaterade att det antagligen inte var en allvarlig hjärnblödning, utan bara ont. Ja tack. Ont det vet jag att jag har. Om jag fortfarnade hade ont om tre veckor skulle jag komma tillbaka (Om jag dött innan tre veckor då?). Icke bita Ipren eller Alvedon. Icke bita sömn och vila. Ständigt värka denna onödiga kroppsdel. Mitt huvud. Fuck you.

Nu sitter jag på slutspurten på spelschemaplaneringen. Tankarna sorterar ut sig och jag börjar se slutet av evigheten. Keep kluring. Keep kluring.RSS 2.0