uppdatering.


Saal anser att then och då är blogguppdateringar nödvändiga. Om ingen anledning finnes återstår ändå den att informera mamsen om att man lever och pluggar som vanligt. För visst är det så att vaje blogginlägg handlar om plugg? Inte för att  man hänförs av sysselsättningens rolighetsgrad, utan snarare för att då man tillslut tagit sig och slitit lite i nackaskinnet och närmar sig universitet/matbordet/calles allrum letar man febrilt igenom hjärnan på pluggabustitut. Som sig bör kommer den brillianta ideen att skriva ett meningslöst blogginlägg till huvudet också sitter man där. Eller här. Och skriver.

Återstår gör att avsluta inlägget, invänta en "gott" från sal, eventuellt en kommentar från mam och mot sin vilja sätta sig ner med pluggandet. För nog tar det emot mer än någonsin. Jag vet inte om jag under min 13 år långa skolerfarenhet har känt detta inneboende motstånd, kan liknas vid en naturkraft, till att plugga. Förhoppningsvis följer att negativ känsla mot att plugga med detta inlägg ut i cyberrymden, och den följande timman blir som en dröm. Drömma kan man ju.

2 timmar ledigt


2 timmar utan något att göra. Det var längesedan. Funderar på dusch, nalgermåleri och ansiktsmaskning. Tjejigt och återhämtande.

Imorgon börjar plugget. Jag ligger inte nådigt efter...

Fullspäckad helg och hemfärd.Det har sannerligen vart en fullspäckad helg. På onsdagsmorgnonen drog hela Linköping, inklusive jag och stora delar av resterande Sverige, till Uppsala för att fira Kvalborg och Valbog i vanlig ordning. Jag för min del förfestade själv på en parkbänk och försökte parfymera bort tåglukt, grillukt och alkohollukt, innan kvalborgskvällen tidigt tog slut föt mig vid elva. Dagen efter var det Valborg. Tydligen skulle alla sitta i en och samma lilla park och dricka, prata, sola och njuta för att på en given signal vid två dra sig till valfri nation för champagnegalopp och innan dess köa i en timma.
 Jag prioriterade bort det nöjet, eftersom jag var fullmatat med köande och nöjd med valborg redan. Istället drog mig till Sollentuna för att träffa min bror, upprest, och mina kusiner med tillhörande faster och farbror. Ett par dagar med god mat, Gröna lund, brunch på Bockholmen och shopping är jag även mer än fullmatat på njutningar och har sådan fruktansvärd abstinens efter min dagliga drog jag inte träffat sedan just onsdags.

Därfor (och för att min tågbiljett bara gäller idag kl 19.30) åker jag hem.
RSS 2.0