magsjuk och pluggsjuk.Såhär inför min sista tenta tänkte jag att det kunde vara lämpligt att klämma in en magsjuka, så det gjorde jag. Vi laddade upp under gårdagseftermiddagen med ett milt illamående och avslutade med att spy gånger tre och bajsa undgefär lika mycket bajs som jag vanligtvis bajsar under ett år (kändes det som). Nu är i alla fall hela tarm-, och magsystetmet tomt och jag noterar all time low (sedan jag kom till Linköping) siffror på vågen. (Dessa all time low siffror beror också mycket på att jag inte tränat på en månad och det tycker jag vi skal skylla på en viss person C..hmm)

Jag idag. Lägg märke till den gulnande huden. Kanske ligger jag på min dödsbädd. (Den gula huden är iof fixad i iPhoto)Jaja, icke lärde jag mig mina Maclaurinutveclingar idag inte, men livet går vidare. Så gör antagligen också min magsjuka till de jag umgicks med igår. Grattis Soffis, Salli, Ove och Calle!


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha du är en snyggning ändå Fridis.

Men kommer fröken hem över påsk? Vilket datum är det då måntro? Hm jag och ricky sticker till london 24/4 ärplanen.. Men jag vill gärna komme o helse på dig med!Puss

2009-03-20 @ 17:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0