tid.


Jag har egentligen all tid i världen, men ändå ingen tid att sitta där. Därför gör jag det, trotsar mig själv och min egen vilja, så som jag flertalet gånger gjort på senaste tiden. En liten lägesrapport skulle kunna inkludera passerade mattelektioner, fysikföreläsningar, kaffe i baljan, pass på campushallen (alldeles för få om ni frågar folk i min omgivning) osv. Vardagen helt enkelt, kanske inte allt för upphetsande.
Den gångna helgen innehöll dock partier utöver förväntan. Torsdag - tentakravall: jag var hungrig och åt tacotallrik tills jag gick hem. Ovetande blev jag av okänt man stämplad "tacotjejen". Fredag - upp ur sängen som om torsdagen var ett minne blott. Bika hem i ilfart, tillbaka till föreläsning och slutligen en välförtjänt öl i fredagspuben, lite mysigt vindrickande och en sväng ner på stan. Lördagen - afterski-festen: Vankande som om fredagen var ett minne blott och vankade sedan ner mot nh för afterskifest, en riktigt lyckad tillställning minst sagt.
Skulle dock vilja lägga lägesrapportfokusen på framtiden och den stundande I-cabareten på lördag på nationernas hus. Det kommer att bli högklassig underhållning av en hel bunt intellektuellt begåvade I-are (såklart inkluderar jag migsjälv i den den intellektuellt begåvade skaran, åsikter om det får ni självfallet inte ha). Efter det ämnar vi glömma alla repliker, dansmoves osv i ett grymt eftersläpp.

Kuriosa:
- Intressanta taggar på facebook på senaste:


Intressant och absolut sevärdigt filmklipp inehållandes vår I-cabaret-promotion
HEEEREEEE
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0