studenten studenten.

Dan efter studenten.
vår utsprigningslåt, come with me - Special D, går på repeat trots att jag känner ett stort hat mot all form av techno och trance. Utspriningen spelas upp gång på gång i mitt huvud. Studentmössan ligger brevid mig. Fötterna är fortfarande avdomnade från en lång dag i tio cm stilett.
Studenten var den lyckligaste och den sorgligaste dagen i mitt liv. Kanske även den konstigaste.
Springa ut var det absolut roligaste jag gjort, trots att adrenalinet gjorde att jag inte kom ihåg något från det.
Och åka flak...

Detta kommer vara en sentimental vecka, och det blir inte bättre av att läsa den lilla boken där alla ficks skriva fina kommentarer till en.

"...du är en färgstark personlighet..." "...jag hoppas vi kan vara vänner för livet..." "...trots att mitt minne läcker som ett såll kommer jag inte lyckas glömma dig..." "...jag är imponerad av dig som person..." "...jag tror verkligen du kommer lyckas i framtiden med den drivkraft och målmedvetenhtet..." "...tack för kloka råd och raka och ärliga kommentarer och för att du alltid ställer upp..." "...du är en supertjej med tusen bollar i luften..." "...du livar upp med den ärlighet, otvungenhet och personlighet.." "...jag är imponerad av att du klarar av allt jobb, syning och inspiration..." "...jag tycker om dig något så fruktansvärt..." "...du är underbar.." "Firida, jag säger bara frida du är klockren, fy va jag beundrar dig, du vågar och lyckas alltid." "...underbara frida, du var inte så ofta på lektionerna, men när du väl var där stod du ut med din coola stil..." "...så ses vi på något svettigt dansgolv i framtiden!"

Jag är tårögd.

Kommentarer
Postat av: elins

vad vackert vad vackert. behöver jag säga det fler gånger?

2008-06-14 @ 00:22:39
URL: http://elinblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0