favorit.


Nu skall jag göra något sådär superbloggigt, nämligen rekommendera de bloggar jag dagligen ägnar en liten visit. Det finns ju de bloggar man inte gärna känner sig vid, med billiga Gina-outfits och B tävlingar där det ärade priset består av någon billig lacksko, förra årets modell. Inget ont mot dessa blogga... jag känner mig bara inte så inspirerad av dem. Sedan finns det bloggar som drivs av äkta konstnärer (klyschigt) och människor med medvetenhet och intellekt. Jag påstår inte att Gina-bloggarna inte har hjärna, de använder den bara inte i samma utsträckning som den andra kategorins bloggare.

Hanna Fridén - Oponist för nya ideal, feminist och har ett hängivet intresse för sina tarmar. Inte för att det sista tyder på någon övermäktig kreativitet eller intellekt, men det är ruskigt underhållande.

Sofia Dahlén - Mode på en annan nivå. Lite jobbig att läsa dock då man lätt drabbas av mindervärdeskomplex då ens egna kunskaper uppgår till ca 5% av Sofias.

Blondinbella - Ett intressant val för många kanske. Finns det någon bloggare som är så hatad? Jag har under en längre period gått runt med en gnagande irritation mot denna blondin tills jag insett hur begåvad hon egentligen är. Att hon är hatad av de flesta gör det plötsligt mer intressant att tycka om henne, och det faktum att hon under det senaste året byggt upp sitt varumärke har resulterat i en rejäl kosing. Det hade inte en blåst blondin utan intelligens klarat. Jag lovar. (Dock får jag erkänna att det inte är inehållet i hennes blogginlägg som lockar, utan mer det faktum att hon är ett fenomen.)

Thatshot - Renodlad modeblogg med mycket hög klass på inlägg och det visuella.

Nio till fem - Det finns få flickor som är sötare än Sandra. Det är nog därför jag är fast. Hennes förskönande av cigaretter och vindrickande gör en nästan till rökare och alkoholist bara genom att läsa hennes vackra inlägg.

Kalinbalin - Bered dig på att inte fatta, men ibland är det bara så vackert.


Kommentarer
Postat av: k

naaaw...

2008-04-27 @ 19:13:04
URL: http://kosmea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0